Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde
Jozef Onderka

Jozef Onderka

spolumajitel budovy v Divadelní ulici

články autora

News box

Explosia Pardubice loni zvýšila ↗  zisk před Výrobcem rekordních rekordních o 86 milionů na 284 milionů korun . K růstu přispěl zájem o výbušniny. 💣 Obrat se rozšířil z 1,2 miliardy na 1,42 miliardy korun. Číst více
Investice do reklamy a marketingu loni v Česku meziročně vzrostly ↗ o 12 procent na 145,3 miliardy korun. Dominantní roli ve výdajích na reklamu měly stále televize a on-line média. Letos by měly celkové výdaje dále růst na 157 miliard korun, oznámila Asociace komunikačních agentur.
Miliardář Daniel Křetínský dal nabídku na převzetí francouzské technologické společnosti Atos. Firma celkem obdržela od investorů čtyři různé nabídky na restrukturalizaci dluhu a vložení hotovosti do podniku. 💶 Do konce měsíce by se měla rozhodnout, kterou nabídku přijme. Číst více
Českému výrobci bezpilotních letounů Primoco UAV SE ⬇  klesly v letošním prvním čtvrtletí na 549 000 korun z téměř 88 milionů před rokem. Za čtvrtletí firma hospodařila se ztrátou 13,1 milionu korun oproti zisku 42,9 milionu v prvním kvartálu. 
Izraelská armáda zahájila evakuaci 🏃‍♂️🏃‍♀️ části Rafáhu na jihu Pásma Gazy před dlouho chystanou ofenzivou v této oblasti, informoval o tom deník Haarec a server The Times of Israel. Podle nich armáda vyzývá k evakuaci civilisty ve východní části Rafáhu. Armáda to zatím oficiálně nepotvrdila.
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme