Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Slevové akce v marketingu: Klišé nebo efektivní nástroj pro prodej?

V dnešní epizodě se podíváme na slevové akce v B2B marketingu. Jejich účinnost v prodeji vysoko hodnotných produktů a služeb může být sporná. Proč? Protože když nabízíte něco s vysokou přidanou hodnotou, sleva může klidně poškodit vaši důvěryhodnost. Je to jen klišé, nebo je v tom něco víc? A jaký je zde rozdíl mezi B2B a B2C?

📣
IT konference, která rozstřelí zažité pořádky?
➡️ No Bullshit 
➡️ 26.3.2024 
➡️ Cubex Centrum Praha
Zpět na všechny epizody
Reklama

News box

Každý osmý dotázaný Čech ve svém 📱📱📱telefonu někdy našel sledovací aplikaci, kterou si sám nenainstaloval, tedy tzv. stalkerware. Tyto aplikace nejčastěji sledovaly polohu dotyčného (51 procent), navštívené webové stránky (44 procent) a čas strávený v jiných aplikacích (31 procent). Vyplývá to z průzkumu značky Avast mezi více než 1000 respondenty.
Dopad dubnových mrazů a zvýšení spotřební daně bude podle Unie destilatérů pro mnoho pěstitelských🍸🍸🍸 palíren likvidační. Jen za leden letošního roku ukončilo činnost 20 palíren, což je zhruba 5️⃣procent z celkového počtu. Během letošního roku pak unie očekává, že provoz neotevře 20 až 30 procent z nich. Uvedl to tajemník unie Jakub Gottwald.
Službu 💸💸💸platby na kontakt, kdy místo čísla účtu v internetovém či mobilním bankovnictví stačí zadat mobilní číslo příjemce platby, si za půl roku od spuštění aktivovalo přes půl milionu klientů bank. Vyplývá to z dat České bankovní asociace. Platbu na kontakt zatím podporuje sedm bank, další se zřejmě připojí příští rok.
Více než 5️⃣násobné tržby proti běžným dnům mají květinářství ve svátek matek, který připadá na dnešek. Vzhledem k přeřazení řezaných květin do základní 21procentní sazby DPH na začátku roku ale ve srovnání s loňskem očekávají mírný pokles poptávky. Uvedl to člen předsednictva Svazu květinářů a floristů ČR Milan Dopita. Na Den matek se podle něj obvykle prodá nejvíce hrnkových kvetoucích rostlin v roce, v řezaných květinách dlouhodobě vede svatý Valentýn. 
Meziroční inflace v dubnu zřejmě 🔺🔺🔺vzrostla z březnových dvou procent, a to až o půl procentního bodu. Ke zrychlení tempa růstu cen přispělo především zdražení pohonných hmot, soudí oslovení analytici. Podle nich ale současný vývoj neznamená oživení inflační vlny z předchozích dvou let. Předpokládají, že se růst spotřebitelských cen dlouhodobě udrží v tolerančním pásmu České národní banky. Český statistický úřad  zveřejní údaje o dubnové inflaci v pondělí.
V italské Neapoli 🎉🎉🎉vyhrál jeden sázející za dvě eura v loterii Superenalotto 101 milionů eur, informovala agentura ANSA. Zatím není jasné, kdo je šťastným výhercem, podle italských médií jím může být i turista.
⚡⚡⚡Energetická skupina ČEZ v prvním čtvrtletí meziročně zvýšila svůj provozní zisk před odpisy, a to zejména díky tomu, že se už neuplatňuje odvod z nadměrných příjmů při výrobě elektřiny. Shodují se na tom oslovení analytici. Rozcházejí se v názoru na výsledek čistého zisku, jejich očekávání je mezi 10,4 miliardy korun a 12,1 miliardy korun. Loni za první kvartál zaznamenal ČEZ čistý zisk 10,8 miliardy korun. Výsledky hospodaření za letošní první čtvrtletí zveřejní energetická skupina v úterý.
Ceny 🏡🏡🏡starších domů po rekonstrukci v Česku průměrně meziročně i mezičtvrtletně zdražily v prvním čtvrtletí o tři procenta. Průměrná cena byla 46 205 korun za metr čtvereční. Přestože většina větších měst a jejich okolí zaznamenala meziroční pokles cen, mezičtvrtletně u velké části z nich ceny vzrostly o procenta.  Vyplývá to z analýzy realitního portálu FérMakléři.cz.
Reklama
Reklama
Doporučujeme