Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Eventy portálu Newstream.cz

Líbí se vám, co děláme?

Uspořádejte s námi váš další nezapomenutelný event!

+420 735 702 957 monika.panochova@newstream.cz

Proběhlé eventy

Ženy jako investorky do krásy

17:00
Újezd 600/1

Newstream Business Club českých a slovenských žen pořádá další klubové setkání. Tentokrát s velmi aktuálním tématem, kterým jsou investice do umění. V poslední době nabývají alternativní investice na významu a konkrétně ty do umění jsou na vzestupu.

EP LIVE 2024

18:00
Václavské náměstí 782/22

EP Events and Production ocení nejlepší firemní podcasty

Korporátní dluhopisy

09:00
Café Louvre

Trh už vyhlíží poloviční sazby. Letošní rok tak bude proto patřit dluhopisům, které budou investorům přinášet zásadně atraktivní výnos.

Global Investment Summit

09:00
Martinický palác (Hradčanské náměstí)

Inspirativní přednášky více než 50 předních českých investorů, investiční tipy, panelové diskuse s osobnostmi finanční scény i networking – to vše nabídne Global Investment Summit AUTUMN (GIS). Na akci vystoupí například legendární investor Mark Mobius či známý profesor behaviorální ekonomie a psychologie Dan Ariely z americké univerzity Duke či Ben Laidler, analytik a stratég pro globální trhy ze společnosti eToro.

SingularityU Czech Summit

09:00
Palác Žofín

Vizionáři z celého světa opět zamíří do České republiky. Futuristická akce roku SingularityU Czech Summit se koná 2. a 3. října 2023 v Praze na Žofíně. Hlavním tématem je umělá inteligence. Na akci vystoupí zahraniční i české hvězdy.

Nevybrali jste si? Přihlaste se k našemu newsletteru a dostávejte pozvánky na naše akce do vašeho e-mailu!

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Napsali jsme o eventech

Veronika Souralová hostí další ze setkání Newstream Business Club českých a slovenských žen

Umění přináší do života krásu. A ženy ji pomáhají objevovat, říká fotografka Veronika Souralová, která hostí klubové setkání žen

Newstream Business Club českých a slovenských žen pořádá další setkání. Hostitelské role se nyní ujala fotografka a ředitelka soutěže Czech Press Photo Veronika Souralová. Členky klubu a další pozvané ženy provede galerií a podělí se o svůj příběh, který by pro mnohé ženy mohl být inspirací.

Přečíst článek

I Češi budou muset dávat ženám stejný plat za stejnou práci, nařídil Brusel. Jak s tím mají firmy naložit, vysvětluje advokátka

Česko je sedmé nejhorší v EU z hlediska žebříčku hodnocení rozdílu platu žen a mužů. Ten nyní činí 16,5 procenta, zatímco v EU to je v průměru o tři procenta méně. Nerovnost by měla zásadně změnit směrnice o transparentním odměňování žen a mužů, která byla v EU schválena letos v květnu a kterou mají členské státy povinnost vnést do svého právního řádu do tří let. Co to bude znamenat pro zaměstnavatele v Česku a kdy budou firmám hrozit sankce za nedodržování směrnice, vysvětlila v rozhovoru Tereza Erényi z advokátní kanceláře PRK Partners.

Přečíst článek

Tým newstream.cz pokřtil nový magazín Newstream CLUB

Na slavnostní křest nového magazínu Newstream CLUB přišla řada osobností byznysu i veřejného života. Na dobročinné účely se vydražilo 101 tisíc korun.

Přečíst článek

Zapletalová: Největším luxusem a nejdražší investicí je čas. I proto by jej měly začít ženy dávat i sobě

Čas hraje zcela zásadní roli při ruční výrobě ve sklářství i v životě každého člověka. Čas je totiž tou nejluxusnější komoditou a měli bychom proto mnohem více promýšlet, do čeho jej investujeme. Na čas pro sebe by tak neměly zapomínat ani ženy, které v dnešní společnosti dávají často přednost všem a všemu před sebou samými, zaznělo jako hlavní motto na dalším inspirativním klubovém setkání Newstream Business Clubu českých a slovenských žen, které tentokrát ve své Galerii Moser v Praze Na Příkopech hostila spolumajitelka sklárny Moser a šéfka nadačního fondu Flamínia Kateřina Zapletalová. 

Přečíst článek
Doporučujeme