Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

23: Řvalo na mě 8 000 lidí a vyhrožovali mi smrtí | Matěj Misař

Moderátor-profesionál se zkušenostmi z médií, ve kterých se pohybuje celý svůj profesní život. Dozvíte se, co hrozí moderátorovi fotbalového zápasu, kterého nepřijmou kluboví fans. Naštěstí nám zůstal zachován a s ním i jeho velký hlas. Kdyby byl hlas proporcionální k tělu, měl by Matěj tak tři metry na výšku.

Ovládá krizovou komunikaci, tvorbu pořadů, umí rozebrat i velmi složitá témata a přeložit je do lidštiny. Působí jako lektor komunikace, rétoriky a vystupování. Dlouhá léta působil jako redaktor a následně moderátor hlavní zpravodajské relace televize Prima. Má za sebou stovky živých vstupů z Česka i Evropy, pravidelně cestoval s předsedou vlády na zahraniční cesty.
Zpět na všechny epizody
Reklama

News box

Regionální bezpečnostní rada iráckého Kurdistánu uvedla, že zatkla vysoce postaveného představitele teroristické skupiny Islámský stát (IS) Socratese Chalíla. Informuje o tom agentura Reuters, podle níž byl Chalíl důvěrníkem šéfa IS abú Bakra Bagdádího, který se zabil v říjnu 2019 při operaci amerického komanda na severozápadě Sýrie.
Reklama
Reklama
Doporučujeme