Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

S2 Ep27: Kolomaki - “Na trh jsme uvedli sklepy a bunkry, prodejům se daří”

Česká firma vyrábějící plastové nádoby se nyní pustila do produkce sklepů a bunkrů. Sklepy si dokáží celoročně udržet stálou teplotu, takže není nutné skladovat maso či nápoje v ledničce, ale lze je efektivně uložit do podzemního sklepa. V rozhovoru byl také dlouholetý dovozce sklepů, který nám přiblížil, jak trh se sklepy funguje nejen v Čechách.  Hosty tohoto dílu byli Anton Angervaks a Filip Vařeka. 
Zpět na všechny epizody
Reklama

News box

Miliardář Daniel Křetínský nabídku na převzetí francouzské technologické společnosti Atos. Firma celkem obdržela od investorů čtyři různé nabídky na restrukturalizaci dluhu a vložení hotovosti do podniku. 💶 Do konce měsíce by se měla rozhodnout, kterou nabídku přijme.
Českému výrobci bezpilotních letounů Primoco UAV SE ⬇  klesly v letošním prvním čtvrtletí na 549 000 korun z téměř 88 milionů před rokem. Za čtvrtletí firma hospodařila se ztrátou 13,1 milionu korun oproti zisku 42,9 milionu v prvním kvartálu. 
Izraelská armáda zahájila evakuaci 🏃‍♂️🏃‍♀️ části Rafáhu na jihu Pásma Gazy před dlouho chystanou ofenzivou v této oblasti, informoval o tom deník Haarec a server The Times of Israel. Podle nich armáda vyzývá k evakuaci civilisty ve východní části Rafáhu. Armáda to zatím oficiálně nepotvrdila.
Reklama
Reklama
Doporučujeme