Reklama

Trinity Bank zvyšuje úročení u nižších vkladů na 4,08 procenta ročně

Trinity Bank, Radomír Lapčík
ČTK
 Zlaťák

Trinity Bank zvyšuje úročení vkladů u nižších částek do 400 tisíc korun na 4,08 procenta ročně. Vyšší částky úročí 3,68 procenty.

Reklama

„Trinity Bank se zaměřuje na budování důvěry klientů a nadstandardní zhodnocování jejich vkladů. Nyní jsme se proto rozhodli připravit pro klienty možnost fixovat si své prostředky na jeden rok s jedinečným úrokem 4,08 procenta ročně,“ vysvětluje strategii Trinity Bank její zakladatel Radomír Lapčík. 

Pro vklady nad 400 tisíc korun banka poskytuje účet s roční fixací a atraktivní úrokovou sazbou 3,68 procenta ročně. Depozitní účet Výhoda+ Dobrý klient je veden zdarma a bez nutnosti sjednávat další produkty. Účet snadno založí online na webových stránkách banky.

Banka podle jejiho hlavního ekonoma Lukáše Kovandy reaguje na zvýšení základní sazby ze strany České národní banky a svým klientům poskytuje jedno z nejvyšších úročení na trhu.

Ceny benzinu 5. března 2022

Inflace vyskočila na 12,7 procenta a je nejvýš za 25 let. Pohonné hmoty zdražily o polovinu

Další měsíc a další rekord v růstu spotřebitelských cen. Tak vypadá obrázek vývoje domácí cenové hladiny a zdá se, že se situace výrazně nezlepší ani v dalších měsících. V březnu se spotřebitelské ceny podle dat Českého statistického úřadu meziročně zvedly o 12,7 procenta. Inflace tak je nejvyšší od května 1998, kdy dosáhla 13 procent.

Přečíst článek

Trinity Bank je česká banka s 25letou historií. Zaměřuje se na privátní a korporátní bankovnictví. Soukromým osobám poskytuje zejména vkladové produkty, u podnikatelů a firem se specializuje na úvěrové produkty. Banka dosáhla v roce 2021 zisku 200 milionů korun před zdaněním. Jedná se o 167 procentní nárůst oproti roku 2020 (75 milionů korun).

Spolumajitel Trinity Bank Radomír Lapčík je zároveň investorem internetového deníku newstream.cz - pozn. red. 

Peníze, ilustrační foto

Lukáš Kovanda: V Česku začal historicky rekordní pád životní úrovně

V Česku už začal historicky největší pokles životní úrovně, jaký republika ve své historii od roku 1993 pamatuje. Rapidní inflace při poměrně slabém růstu mezd letos způsobí suverénně největší pokles životní úrovně od roku 1993.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Aktuální sazby zářijových spořicích účtů. Víme, kde vám dají nejlepší sazbu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme