Reklama

Tomáš Jaroš končí ve funkci šéfa Patria Finance, bude výkonným ředitelem pro lidské zdroje ve skupině ČSOB

Ve funkci generálního ředitele společnost Patria Finance, která je součástí skupiny ČSOB, po pěti letech končí Tomáš Jaroš a stane se výkonným ředitelem nového útvaru Strategie & lidské zdroje ve skupině ČSOB.
Patria Finance, s laskavým svolením
 ČTK

Ve funkci generálního ředitele společnosti Patria Finance, která je součástí skupiny ČSOB, po pěti letech končí Tomáš Jaroš a stane se výkonným ředitelem nového útvaru Strategie & lidské zdroje ve skupině ČSOB. Nový šéf Patrie Finance bude oznámen do konce dubna, uvedla ČSOB.

Reklama

Útvar Strategie & lidské zdroje vznikne v ČSOB k 1. květnu sloučením agendy strategie a lidských zdrojů.

Prezident Petr Pavel (vpravo) jmenoval Petra Hladíka (KDU-ČSL) ministrem životního prostředí, 10. března 2023, Praha

Hladík se dočkal. Pavel jej první den v úřadě jmenoval ministrem životního prostředí

Prezident Petr Pavel dnes, den poté, co se ujal funkce hlavy státu, jmenoval místopředsedu KDU-ČSL Petra Hladíka ministrem životního prostředí. Předchozí prezident Miloš Zeman jmenování začátkem roku odmítl, což lidovci označili za protiústavní, kompetenční žalobu ale s ohledem na končící mandát bývalé hlavy státu nepodali. Vláda nebyla kompletní od začátku listopadu, kdy ze zdravotních důvodů skončila na ministerstvu životního prostředí (MŽP) Anna Hubáčková (za KDU-ČSL).

Přečíst článek

Jaroš pracuje ve skupině ČSOB na různých manažerských pozicích od roku 1999. V roce 2006 se stal výkonným ředitelem zodpovědným za obchodní a marketingovou podporu, v roce 2012 pokračoval na pozici výkonného ředitele spotřebního financování a od roku 2014 vedl útvar designu služeb skupiny ČSOB. Šéfem Patria Finance se stal v roce 2018.

Patria Finance byla založena v roce 1994 jako první investiční banka v České republice. Je členem skupiny ČSOB a podle informací na webu je jejím cílem poskytovat profesionální služby individuálním investorům. Nabízí fyzickým i právnickým osobám přístup na světové i lokální kapitálové trhy.

Více o dění na manažerském personálním trhu čtěte zde:

Jan Horák, nové šéfkuchař restaurace Augustine

Hvězda michelinských restaurací nově vaří v pražské restauraci Augustine

Většinu svého profesního života strávil v zahraničí, kde vařil v luxusních hotelech a michelinských restauracích. Nyní šéfkuchař Jan Horák zakotvil v pražské restauraci Augustine na Malé Straně.

Přečíst článek

Asociace českých stavebních spořitelen (AČSS) oznamuje změny v týmu a organizační struktuře. Výkonného řízení se nově ujímá Monika Zahálková, výkonná ředitelka České bankovní asociace.

Monika Zahálková povede kromě České bankovní asociace i asociaci stavebních spořitelen

Asociace českých stavebních spořitelen (AČSS) oznamuje změny v týmu a organizační struktuře. Výkonného řízení se nově ujímá Monika Zahálková, výkonná ředitelka České bankovní asociace. Vedoucím komunikace a kontaktem pro média pak bude Radek Šalša, který tuto pozici zastává i v ČBA.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

video

FreshStart: Z vlastní potřeby vyvinuli aplikaci Nekrachni. Generaci Z pomáhají finančně dospět

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme