Reklama

Gabriel Zábušek bude v Publicis Groupe řídit technologické aktivity v regionu CEE

Gabriel Zábušek, šéf Kindred
se svolením Kindred
 nst
nst

Gabriel Zábušek, dosavadní šéf agentury Kindred, byl v rámci mateřské sítě Publicis Groupe jmenován do nové pozice Chief Technology Officer (CTO) pro region střední a východní Evropy. Od ledna má nově na starost technologické aktivity v 15 zemích.

Reklama

Novou roli bude zastávat současně se svou stávající pozicí v Kindred. Nově zastřeší všechny technologické aktivity Publicis Groupe CEE od vývoje software a implementace cloudových řešení přes integrace platforem až po partnerství s dodavateli. 

„Naší dlouhodobou vizí je být pro klienty partnerem pro velké projekty v oblasti digitální a marketingové transformace. Díky užší spolupráci našich technologických týmů budeme moct nabídnout jejich specializované služby napříč celým regionem a lépe pracovat s jejich kapacitami. Zvládneme tak servisovat i rozsáhlé projekty a klienti budou mít přístup k ještě lepším službám,“ říká Zábušek.

Zábušek bude přímo podřízen Helze Sasdi a Konradu Dorabialskému, kteří společně vedou novou regionální iniciativu Le Pont, v jejím rámci nabízí Publicis Groupe CEE klientům komplexní služby 600 expertů ze tří Center of Excellence v České republice (CRM, data, tech a vývoj), Maďarsku (obsah, dynamická kreativa) a Polsku (commerce, produkce). 

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Kreativní marketing vstupuje do nové éry. Slovo si bere umělá inteligence. V Publicis Groupe budou připraveni

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme