Reklama

Janet Jackson prodala za miliony svůj byt s výhledem na Central Park

Popová hvězda Janet Jackson prodala po čtvrtstoletí svůj byt s výhledem na newyorský Central Park na 8,8 milionu dolarů.
Sotheby's, s laskavým svolením
Dušan Kütner
duk

Popová hvězda Janet Jackson, sestra zesnulého „krále popu” Michaela Jacksona, se po dlouhých 25 letech rozloučila se svým dvousetmetrovým newyorským bytem s nádherným výhledem na Central Park. Cena. Téměř devět milionů dolarů, napsal deník The Wall Street Journal.

Reklama

Držitelka prestižní Grammy a dalších cen známá díky hitům ​​jako Miss You Much a Together Again prodala svůj byt na Manhattanu za 8,8 milionu dolarů (asi 217 milionů korun), což je jen málo pod požadovanou cenou 8,995 milionu dolarů, uvedl WSJ.

Zpěvačka a herečka nabídla nemovitost v Central Park West, kterou vlastnila zhruba 25 let, v dubnu. V roce 1998 koupila byt za 2,8 milionu dolarů prostřednictvím právnické osoby, společnosti Puffy Trust. Kupujícím je podle evidence nemovitostí spolecnost Nanyang Real Estate Holding.

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům v luxusní čtvrti Los Angeles v přepočtu za tři čtvrtě miliardy korun.

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům za tři čtvrtě miliardy

Herec a režisér Ben Affleck, který se proslavil filmy Dobrý Will Hunting, Argo či Město, prodává svůj luxusní dům v Los Angeles. Cena? Třicet milionů dolarů. Činí tak jen měsíc po svatbě s herečkou Jennifer Lopezovou, s níž se poprvé zasnoubil před 20 lety. Tehdy ale na svatbu nedošlo, pár se rozešel, uvedl deník The Wall Street Journal.

Přečíst článek

Byt má zhruba 2100 čtverečních stop (asi 200 metrů čtverečních) a tři ložnice. Obývací pokoj a jídelna mají výhled na Central Park a jeho jižní luxusní část zvanou Billionaires' Row, nechybí ani dřevem obložená knihovna. 

Janet Jackson se k prodeji nevyjádřila. V dubnu v jednom z rozhovorů ale uvedla, že si tohoto domova vždy vážila. „Když jsem překročila jeho práh, okamžitě jsem se cítila velmi klidná a vyrovnaná," uvedla tehdy.

Herec Hugh Jackman zaplatil 21,125 milionu dolarů za penthouse ve věži kondominia v New Yorku, kterou navrhl Jean Nouvel

Penthouse pro Wolverina. Jackman za byt s výhledem na řeku Hudson dal půl miliardy

Herec Hugh Jackman proslulý rolí Wolverina v sérii X-Men si pořídil nové, velice luxusní bydlení. Za více než 21 milionů dolarů koupil penthouse v newyorské čtvrti Chelsea v domě, který navrhl proslulý architekt Jean Nouvel, mimo jiné autor návrhu budovy Zlatý Anděl na pražském Smíchově, uvedl deník The Wall Street Journal.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Jeden z nejúspěšnějších hudebníků a zpěváků pop-music Elton John odehrál v červenci poslední koncert ve své více než padesátileté kariéře. A s tím, jak se v 76 letech rozloučil s živým hraním, se nyní loučí i se svým luxusním bytem v Atlantě v USA, která mu léta sloužila jako základna pro americká turné. Byt je na prodej za pět milionů dolarů.

Elton John pověsil koncertování na hřebík. A prodává svou luxusní základnu pro americká turné

Přečíst článek
Mick Jagger prodává floridskou rezidenci. Žádnou okázalost nečekejte

Mick Jagger a jeho o 43 let mladší partnerka prodávají floridskou rezidenci. Je docela skromná

Přečíst článek
Vlastní pláž, heliport a lodní dok v New Yorku. Rockstar Billy Joel prodává dům za miliardu

Vlastní pláž, heliport a lodní dok u New Yorku. Rockstar Billy Joel prodává dům za miliardu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme