Reklama

Finep dál dobývá pražský Prosek. V nové lokalitě postaví dvě bytovky

Finep, byty z projektu Nad Krocínkou na Praze 9
DAM Architekti / poskytnuto společností Finep
 nst
nst

Jen pár desítek metrů od stanice metra Prosek na Praze 9 postaví Finep dva rezidenční domy. Do nabídky jde 80 bytů od velikosti 1+kk až po 4+kk. Součástí projektu Nad Krocínkou bude i nově vzniklý městský park s plochou přes 29 tisíc m2.

Reklama

Bytové domy, každý o pěti nadzemních podlažích, budou umístěny v nově realizované zeleni u ulice Čakovická. Nabídnou celkem 80 bytových jednotek, z toho třetina připadá na kategorie 3+kk a především 4+kk. Více jak polovina bytů je pak tvořena kategorií bytů 2+kk s plochou až do 55,9 m2.

„Věříme, že i přes složitou dobu si byty najdou své obyvatele – mimo jiné díky vysoké kvalitě jejich provedení, přitom s cenou, která se dlouhodobě drží pod pražským průměrem,“ říká k rozhodnutí o zahájení první etapy výstavby v novém rezidenčním projektu generální ředitel českého Finepu Tomáš Pardubický. 

Za architektonickým návrhem bytovek stojí DAM Architekti.

Součástí projektu bude i velký městský park na ploše přes 29 tisíc m2, jehož součástí bude i moderní městský mobiliář, dětské hřiště a je v plánu, že ve spolupráci s MČ Prahy 9 zde vznikne i prostor určený pro bezpečný výběh psů.

Vizualizace Malý Háj

Finep staví v Praze další etapu rezidenční výstavby, tentokrát se 62 byty

V Praze na Malém háji se rozjela druhá etapa výstavby rezidenčního bydlení pod taktovkou developerské společnosti Finep. Nových 62 bytů v jednom bytovém domě navazuje na výstavbu, která zde postupně vyrůstá už od roku 2009. 

Přečíst článek

ČSSD prodá Finepu pražský Lannův palác za 200 milionů

ČSSD prodá Finepu pražský Lannův palác. Vykoupí se tím z dluhu

Sociální demokracie prodá za 201 milionů korun Lannův palác v centru Prahy dosavadnímu nájemci, kterým je společnost Finep. Uvedla to mluvčí ČSSD Jitka Pavlíková. Bývalé vládní straně, která od loňských voleb chybí ve sněmovně, prodej podle ní umožní splatit v srpnu drtivou většinu dluhu. Na prodej jako první upozornil server Novinky.cz.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Dušan Kunovský, Central Group

Modleme se, aby nedošlo ke kolapsu schvalování nových bytů, říká Dušan Kunovský

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme