Reklama

Investiční lídři nasdílejí, co s penězi, na investičním summitu v Praze

 nst
nst

50 předních investorů, workshopy, přednášky, rozhovory či networking. Pražský hrad přivítá v únoru Global Investment Summit 2023.

Reklama

Inspirativní přednášky více než 50 předních českých investorů, panelové diskuze, rozhovory s moderátory či networking – to nabídne Global Investment Summit (GIS), který se uskuteční 1. února v prostorách Martinického paláce na Pražském hradě. Newstream.cz je mediálním partnerem akce. 

Na akci, na které se očekává přes 500 účastníků a více než 50 tisíc online diváků, bude pestrý program a představí se i řada přednášejících ze zahraničí. Z těch českých si diváci budou moci poslechnout například Miroslava Singera, Danu Bérovou či Ondřeje Bartoše, dále ekonoma Lukáše Kovandu, Andreu Lauren či Janu Brodani.

Investiční hity 2023

Účastníci budou mít v rámci akce možnost seznámit se s více než 50 startupy. Akce představí investiční tipy a trendy pro rok 2023, nejlepší investiční strategie, investice do alternativních oblastí a mnoho dalších témat. Součástí je unikátní soutěž pro začínající startupisty Validation Contest ve spolupráci se StartupBox. Pořadatelé rovněž poskytnou z celého summitu kompletní záznam, podcasty a další materiály, které bude možné zhlédnout online. 

„Na konferenci Global Investment Summit 2023 se diváci budou moci přesvědčit o tom, jak bohatý svět startupů a investic je a že Česko je zaslouženým členem vedoucího pelotonu,“ říká Jan Novotný, hlavní organizátor summitu.

V exkluzivních prostorách Martinického paláce budou diváci moci navštívit nejen přednášky zkušených investorů a CEO, ale také se aktivně zapojit do diskuzí či networkingu, který bude po celou dobu akce probíhat v přilehlých saloncích. Účastníci se budou moci ještě před zahájením summitu a po celou dobu jeho trvání propojovat prostřednictvím online networkingové aplikace. Mezi přednášejícími se dále představí například Jan Hlavsa, CEO Fondee, nebo Petr Šíma, spoluzakladatel DEPO Ventures.

Umění, bitcoin i další alternativní investice

O inspiraci se postarají i začínající startupisté, kteří budou ukazovat, jak zvládli jednu z nejkritičtějších části rozjezdu – validaci svého byznysu.

Na summitu zazní zejména investiční tipy a trendy pro nadcházející rok, nejlepší investiční strategie, vývoj cen nemovitostí nebo vývoj a vzájemná podobnost či možné spolupráce fintechového a bankovního sektoru. Diváci se také seznámí s nejlepšími investičními platformami pro drobné nebo začínající investory. Summit dále otevře otázky týkající se alternativních investic v oblastech jako umění, tenisky, víno, auta, zlato a další. Tématem summitu budou i decentralizované finance, blockchain, NFT, bitcoin či jiné kryptoměny. GIS rovněž nabízí i možnost se na programu přímo podílet a promluvit jako speaker nebo se připojit k panelům.

Akci bude také možné sledovat i zpětně skrze 10 hodin podcastů a dalších videí, které organizátoři následně divákům nabídnou. „Věřím, že akce přinese mnoho inspirativních příkladů a přispěje k tomu, aby česká a evropská investorská a startupová scéna nadále rostla,“ dodává Novotný.

Mezi partnery akce se představí skupina Vendeavour, společnost Lemonero, české investiční skupiny Rockaway Capital, Credo a DEPO Ventures, investiční platforma Fondee a další. Mezi mediální partnery dále  patří například magazíny Fintree, Roklen24, Fintech nebo Wealth magazín. 

REGISTRACE ZDE: SLEVOVÝ KÓD PRO ČTENÁŘE NEWSTREAMU JE NEWSTREAM30

Redakce Newstream.

Redakce Newstream.cz spouští Realitní Club

Trh realit se rychle otáčí, přináší to nové výzvy a témata. Newstream.cz spouští Realitní Club, který zahrnuje podcast, magazín, eventy a speciál na webu včetně oborově zaměřeného newsletteru.  

Přečíst článek

Ženy v tichosti mění svět investic, odhalil Women´s FINdependance Day

Žen v investování přibývá. I když stále investují méně než muži, mají lepší výsledky. Proč? Protože zpravidla o svých investicích více přemýšlejí. To je jeden ze závěrů akce Women´s FINdependance Day, kterou uspořádala organizace Business & Professional Women CR. Newstream byl jejím mediálním partnerem.

Přečíst článek



 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

video

ŽIVĚ: Řítíme se do recese? A do čeho se vyplatí investovat? Odpovídají experti na Global Investment Summitu

Přečíst článek
Mark Mobius: Inflace bude, dokud tu budou centrální banky

Investorská legenda Mark Mobius pro newstream.cz: Inflace bude, dokud tu budou centrální banky

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme