Reklama

Proč jsem byl nejlepší? Byl to můj cíl. Dnes mám i jiné cíle, říká Jaromír Jágr

Jaromír Jágr při natáčení epizody pořadu Victory Club
Petra Jansová / Newstream.cz
Stanislav Šulc

Jaký je jeho recept na úspěch? Zdědil talent po rodičích? A co musel Jaromír Jágr obětovat úspěchu?

Reklama

„Proč jsem byl úspěšný v hokeji? Protože jsem měl jeden největší cíl. Prioritu, a tou byl hokej. A udělal jsem pro něj maximum. To byla ta jedna myšlenka, na kterou se naladilo moje tělo. Já vím, že nemůžu být tak dobrej v hokeji, jako jsem byl, ale to nezáleží na věku. Dneska to není můj jediný cíl. Mám těch cílů, těch myšlenek na podobné úrovni víc,” říká o své cestě na vrchol sportovního světa Jaromír Jágr v pořadu Victory Club.

Podle něj právě rozvíjení této myšlenky vedlo k úspěchu. To a tvrdá práce. Právě sklon dřít podědil po rodičích, kteří přišli večer ze zaměstnání a pokračovali na statku. Dřina se však podle Jágra vyplatí.

„Tělo je nejlepší mašina. A opakováním se učí. Když se pak dostanete do rozhodujícího okamžiku, to tělo vás nenechá na holičkách, udělá tu práci za vás,” vysvětluje nejlepší hokejista českých dějin. „Talent pak může tu cestu trochu zkrátit, ale bez práce to nejde,” dodává hrdina z Nagana.

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Jágr: Co se dělo dřív, by dnes byla šikana. Všichni jsou hrozně přecitlivělí

Jací byli hokejisté v dobách začátků kariéry Jaromíra Jágra a jací jsou dnes? Jaké jsou mezi nimi hlavní rozdíly? Především ve výchově, říká legendární hokejista Jaromír Jágr v pořadu Victory Club.

Přečíst článek

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Newstream.cz spouští nový formát. Videosérii Victory Club

Jaromír Jágr, Danuše Nerudová, Ivo Kahánek, Pavel Řehák a další osobnosti, které dosáhly na absolutní vrchol, se v unikátní videosérii Victory Club na serveru newstream.cz podělí o svou cestu k úspěchu. První portrét bude mít premiéru 22. listopadu.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme