Reklama

Představenstvo Seznam.cz se rozšiřuje, míří do něj Hušek a Krišica

Matěj Hušek, Seznam
Seznam.cz / užito se svolením
Tereza Zavadilová
tzv

Představenstvo Seznam.cz se rozšíří ze tří členů na pět. Novými posilami jsou zkušený mediální manažer a dosavadní šéf homepage Matěj Hušek a Ondřej Krišica, šéf reklamy Seznam.cz. Uvedl to server Mediář s odkazem na vyjádření majitele Seznamu Iva Lukačoviče.

Reklama

„Oba dva již ve firmě pracují nějaký ten pátek, a za tu dobu po nich zůstala obrovská hromada práce,“ uvedl Lukačovič.

Hušek přišel do Seznamu na podzim 2018 z Czech News Center, kde řídil online celého vydavatelství, na pozici ředitele homepage a obsahových služeb. Krišica přišel do Seznamu na sklonku roku 2012, od listopadu 2017 je ředitelem divize reklamy. 

Ondřej Krišica, Seznam.cz Seznam.cz / užito se svolením

Dalšími členy boardu, kteří se střídají v jeho vedení, je Pavel Zima – ten je nyní předsedou –, a místopředsedové Tomáš Kapalín a Ondřej Procházka.

 Seznam.cz loni zvýšil zisk před zdaněním o 22 procent na 1,96 miliardy korun. Tržby se proti roku 2020 zvedly o 13,3 procenta na 5,6 miliardy korun. Za růstem stojí vysoká návštěvnost domovské stránky, vybraných obsahových služeb i nákupního rádce a srovnávače Zboží.cz. Letos plánuje Seznam.cz významně investovat do výstavby a rozšíření vlastních datových center i klíčových produktů a služeb. 

Radek Halíček z KPMG

Radek Halíček povede síť kanceláří KPMG v regionu CEE

Novým předsedou a řídícím partnerem sítě KPMG ve střední a východní Evropě byl zvolen řídící partner české KPMG Radek Halíček. Bude mít zodpovědnost za kanceláře KPMG v 15 zemích.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Třicet let pomáhal vytvářet estetiku produktů Applu. Teď jde Bart Andre do důchodu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme