Reklama

Rapper Ye se jim dostal pod kůži, dnes toho litují. V Londýně jim tetování odstraní zdarma

Rapper Kaney West
ČTK / AP
Veronika Kudrnová
vku

Londýnské laserové studio nabízí bezplatné odstranění tetování související s kontroverzním rapperem Kanye Westem. Po svých antisemitských výrocích totiž přichází nejen o reklamní smlouvy, ale i fanoušky, napsal server CNN.

Reklama

Popularita Kanyeho Westa po jeho antisemitském tažení na sociálních sítích prudce klesá. Rapper nově vystupující pod uměleckým jménem „Ye” kvůli svým kontroverzním výrokům a chování ztrácí nejen sponzory a reklamní partnery, ale i své dosud skalní fanoušky, kteří si podobiznu svého hudebního idolu nechali dokonce vytetovat.

V polovině listopadu tweetovalo londýnské studio pro odstranění tetování výzvu všem, kteří se chtějí tohoto životního závazku vrytého pod kůži zbavit. „Máš #kanyewest tetování? Označte nás. Odstraníme ti ho zdarma.”

Kanye West

Twitter zablokoval účet rapperovi Ye kvůli jeho lásce k Hitlerovi a svastice

Americký rapper Ye, dříve známý jako Kanye West, upustil od převzetí internetové sociální sítě Parler, která je populární hlavně mezi americkými konzervativci. Ye ve čtvrtek v rozhovoru s dezinformátorem Alexem Jonesem řekl, že „má rád (Adolfa) Hitlera" a v jiné části, že „má rád i nacisty". Podle společnosti Parlement Technologies, která síť vlastní, rozhodnutí o neuskutečnění prodeje padlo už v listopadu a nesouvisí s rapperovými nejnovějšími výroky, které nepřímo odsoudil i americký prezident Joe Biden.

Přečíst článek

(B)ye (b)ye hudebnímu idolu

Tweet NAAMA Studios doprovodilo fotkou mužské paže s tetováním, které říká „Bye“ (v překladu sbohem). „Ye“ ve slově je přitom vyobrazeno tmavším odstínem inkoustu jako odkaz na rapperovo umělecké jméno. Výzva přerostla rozměr sociálních sítí a upozornila na ni také stanice CNN.

Adidas prodejna, ilustrační foto

Adidas zrušil smlouvu s rapperem Ye, letošní zisk se propadne o polovinu

Německý výrobce sportovní obuvi a oblečení Adidas hospodařil ve třetím čtvrtletí s čistým ziskem 352 milionů eur (8,6 miliardy korun), meziročně je to pokles o 64 procent. Firma ve výsledkové zprávě uvedla, že kvůli ukončení spolupráce s rapperem Ye zhoršila celoroční výhled čistého zisku na polovinu. Čisté tržby ve čtvrtletí meziročně vzrostly o více než 11 procent na 6,4 miliardy eur.

Přečíst článek

Přicházeli k nám lidé s tetováním Kanyeho s tím, jak trapně a zahanbeně se po jeho mediálních aférách cítí,“ vysvětlila důvody kampaně Briony Garbett z NAAMA Studios pro Metro UK a dodala: „Chtěli jsem jim pomoci.”

Odstranění tetování by klienty studia za normálních okolností vyšlo na vyšší stovky dolarů. Jen za konzultaci si studio účtuje kolem 80 dolarů, jedno laserové sezení pak vyjde na 200 dolarů. Takových je potřeba asi 10 až 15, v závislosti na velikosti tetování. 

Rapper Kaney West

Kanye West za den zchudl o desítky miliard

Magazín Forbes přepočítal hodnotu jmění amerického rappera a popkulturní ikony Kanye Westa. Tomu se jeho experimentální výroky o Židech rozhodně nevyplatily.

Přečíst článek

Ye v poslední době budí kontroverze výroky na sociálních sítích i při rozhovorech. „Každá lidská bytost má něco hodnotného, čím může přispět, především Hitler,” řekl rapper v nedávném rozhovoru s konspiračním webem InfoWars, během něhož měl na hlavě černou masku zakrývající celý obličej.

Kanye West se kvůli svým ultrapravicovým výrokům nedávno potýkal také s vyhazovy ze sociálních sítí, ze stejného důvodu s ním rozvázaly spolupráci také módní značky Gap, Balenciaga a Adidas i jeho agentura Creative Artists Agency.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme